Koulutus & kurssit

Tulossa:

Kesän maalauskurssi Rahkolassa 1.-5.8.2017, vaihtuvat opettajat

Lapset ja nuoret 1.-2.8. klo 10-12.30

Lapsille/nuorille osallistuminen on ilmaista mainittuina päivinä. 

Kurssille osallistuvat lapset ovat huoltajiensa vastuulla. Lapsi voi osallistua aikuisen seurassa tai yksinään. Koska lapset ovat yksilöitä, ikärajaa ei ole määritelty. Jonkin verran pitäisi jaksaa kuitenkin keskittyä tekemiseen. Viime vuoden kurssilla nuorin osallistuja oli 1,5  vuotta.

Päivään voi osallistua myös lyhyemmän aikaa. Omat eväät tarvittaessa mukaan, ainakin juomisesta on hyvä huolehtia. Värit ja tarvikkeet saa yhdistykseltä. Myös omia värejä ja pohjia voi käyttää, jos haluaa tehdä tietyillä välineillä ja tietyn kokoisia. Muista myös suojavaatetus/ vaatteet, joissa maalitahrat eivät haittaa!

Kurssin ilmaisuuden mahdollistavat taiteilijat, jotka ovat antaneet töitään myyntiin maalauskurssin hyväksi ja myös vapaaehtoistyön kautta. Kiitokset töitään lahjoittaneille ja niitä ostaneille!

 Aikuiset 3.-5.8. klo 10-14.30. 

Kurssimaksu 20 € / päivä, jäseniltä 10 € / päivä. Omat tarvikkeet. 

Lisätietoja päivitetään tarvittaessa. Tarkista tiedot ennen osallistumista! 

Menneitä kursseja

 

Kesän maalauskurssi 2016, vaihtuvat opettajat

25.-28.7.2016  lapsille & aikuisille Poppelissa, klo 10-14, Keturintie 2.

Maanantai ja tiistai (25.7 .ja 26.7.) on myös lapsille ja nuorille. Lapsille/nuorille osallistuminen on ilmaista mainittuina päivinä. Kurssille osallistuvat lapset ovat huoltajiensa vastuulla. Lapsi voi osallistua aikuisen seurassa tai yksinään. Koska lapset ovat yksilöitä, ikärajaa ei ole määritelty. Jonkin verran pitäisi jaksaa kuitenkin keskittyä tekemiseen. Toki päivään voi osallistua myös lyhyemmän aikaa. Omat eväät mukaan. Väreinä sormivärit tai akryylit yhdistykseltä (iästä riippuen). Myös pohjakangasta on tarjolla, mutta jos haluaa maalata johonkin tiettyyn pohjaan, voi ottaa oman mukaan.

Ilmoittautumiset lasten päivään tai päiviin yhdistyksen sähköpostiin tai Jaanalle puhelimitse  23.7. mennessä. Paikat varataan ilmottautumisjärjestyksessä. Mikäli innokkaita on paljon, rajaamme osallistumisen niin, että halukkaat voivat osallistua ainakin toiseen päivistä

Keskiviikko ja torstai on aikuisille. Torstaina opettajana Pertti Ahonen.

Kurssien osallistujien töistä kootaan kesänäyttelyyn oma osio, joten osallistujien on hyvä varautua jättämään jokin teoksensa näyttelyyn Roosan pirttiin. 

Lisätietoja päivitetään tarvittaessa.

Hinnat: Kurssimaksu aikuisilta jäseniltä 10 e/päivä ja 30 e/4 päivää. Ei-jäsenet 15 e/päivä. Lapset ja nuoret veloituksetta, max 20 hlöä päivä.


Ilm. ja tied. pj. Jaana Viilo, puh. 044 5940665.Kesän maalauskurssi 2015. Vaihtuvat opettajat. Öljy-, akryyli- ja akvarellimaalausta sekä mallista että abstrakteja työtapoja opetellen.

 

Taiteen edistämiskeskuksen apurahalla ”Yhteistoiminnallisen maalaustapahtuman järjestäminen kuvataiteen hyvinvointivaikutusten edistämiseksi” järjestetään maalauskurssi ajalla 4.-11.8.2014.

F.FRANG.- maalaustapahtuma 23.-27.7.2012 klo 10-15 Punaisella koululla
maisemamaalausta ja muotokuvamaalausta Frangin hengessä. Hinta 50 e. Ilmoittautumiset 18.7. mennessä.
(Järj. Ikaalisten kuvataideyhdistys ja kansalaisopisto)