Puheenjohtajan tervehdys kaudelle 2020-2021

 Tervehdys Taikalaiset!

Syksy on vierähtänyt käyntiin kauniissa säässä, kuten myös uusi hallituskausi.

Ensin lyhyt katsaus menneeseen hallituskauteen.

Todettaanko, että suuri osa mennyttä toimintakautta varjosti modernin ihmiskunnan yksi haasteellisimmista ajoista globaalisti. Tämä aikakausi jäi mieleenpainuvana meille kaikille. Yhdistyksen kevään sekä kesän toiminnassa tämä poikkeustila on myöskin näkynyt, koska olemme halunneet turvata jäsenistömme hyvinvointia mahdollisimman laajalti ottaen huomioon myös vastuumme yhdistyksenä.Sanottakoon kuitenkin, että mennyttä toimikautta ovat myös värittäneet uudet innovatiiviset ja positiiviset tuulahdukset unohtamatta vanhoja perinteitä.Jäsenistömme kasvoi yli 30%:lla ja on ollut ilo nähdä uusien jäsenten töitä myös näyttelyissä.

Elämme vielä poikkeusaikoja ja se vaikuttaa myös osaksi yhdistyksen tämän syksyn tapahtumiin ja toimintaan. Alkaneella kaudella keskitymme pääsääntöisesti tukemaan teitä jäseniä näyttelyiden kautta perinteitä kunnioittaen, mutta myös uuden tyyppisiä näyttelyn aiheita ideoiden. 
Tapahatumat pyörähtävät käyntiin heti kun tilanne sen sallii. Olemme myös kuulleet toiveitanne tapahtumien osalta ja otamme ne huomioon mahdollisuuksien mukaan. 
Nyt tarvitsemme toinen toisemme tukemista, yhteen hiileen puhaltamista sekä aktiivista osallistumista yhdistyksen toimintaan kukin omilla voimavaroillaan. 

Iloitaan taiteesta ja sen luomisesta.

Iloa ja enrgiaa välittäen puheenjohtajanne:

Niina Föhr